Papagáj fórum

Re:Re:Papagáj hiba ??!??

Laci81 2020.03.10
Azt tudom, hogy 2020.03.08-án Nyékládházáról és Mályiból (még a házon belülről is) elértem, most viszont nem érem el sehonnan. Olyan, mintha nem működne.
Beállítások ugyanazok, mint amikor teszteltem és jó volt.
Valamit kéne csinálni, mert szerintem lenne rá igény.
Igaz amíg elértem mintha lett volna némi zavarás. Olyan, mintha valaki mindig rányomott volna, de túlságosan ritmikusan (mindig egyforma időközönként) történt...

Re:Re:Re:Papagáj hiba ??!??

Gábor 2020.03.10
Valóban müködött pár napig, én is tapasztaltam a ritmikus nyomkodást, most nem működik, sztem tönkrevágta valamelyik elemét. Nagyon sajnálom, segítenék, ahol tudok, mert jó dolognak tartom. Ez a nyomkodás lehet direkt van, véleményem szerint nem manuális módon, hanem valami segédprogrammal dolgozik a delikvens. Érdemes lenne bemérni.

Re:Re:Re:Re:Papagáj hiba ??!??

SÁNDOR 2020.03.12
Nekem ismerős ez a nyomkodás, régebben egy másik rendszeren is volt hassonló zavar. Nyíregyházáról jön egy beteg embertől, vigyázni kell mert feljelentett pár embert, azért is kapcsolták ki a másikat.

S.

Re:Papagáj hiba ??!??

Sólyom 77 2022.03.15
Működik próbáld meg most sajnos volt egy nyomogatós aki csak nyomta, de nem szólt bele most megint megy ahol írva van is. Ez ellen nem tudunk tenni a nyomogatós ellen, és ha már fel akarja a rádiót gyakorlatilag sütni menjen tönkre. Ezt nem én akarom hidd el, ez jó célból épült a polgároknak. Itt annyi volna a lényeg hogy rendesen használják a leírtak alapján.

papagáj hangerő

pepe00 2019.02.11
kb fele olyan halk a papagáj, mint a többi adás. Lehet a papi igy van beállitva? 1km ről adtam rá, rálátásból.
Esetleg nálam lehet hiba? Előre is köszönve a választ.

Motorola TLKR T82 Extrem

Lz 2019.01.08
Sziasztok!
A fenti rádióval nem tudom elérni a 6/34 csatornán a papagájt. Miskolc több pontjáról próbáltam. Nálam van a hiba, vagy a papagáj nem működik?
Előre is köszi a választ.

Re:Motorola TLKR T82 Extrem

pepe00 2019.01.10
Most próbáltam, működik.

Re:Re:Motorola TLKR T82 Extrem

Lz 2019.01.10
Pmr 6-os csatorna 34-es alcsatorna...
Most sem sikerül Diósgyőrből.
Lehet, hogy a Motorola eltérő modulációja miatt nem nyit ki a szelektív zajzár?

Sólyom77 2019.01.13
Igen valószinüleg mert müködik tökéletesen a papagály ,kell hogy menjen ha rádió jól müködik.

Sólyom77 2020.02.19
Nekem se működik ,rálátásról se.
Nemtudom mi lehet az oka
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

Új hozzászólás hozzáadása