Papagáj fórum
Zello
Re:Zello
Sólyom 77
2018.11.01
Nem tudom biztosan tévedsz itt nincs zello semmi ilyen ,vannak ilyen oldalak de ez nem az .
Re:Zello
Sólyom 77
2018.11.01
Meg ha van is valahol akkor azért jelszavas pont mert zárt ,bizonyos dolgok emberek miatt persze és csak azok vannak ott akik csak egymással beszélnek csak de ott nem kell meg meg lepödni majd ha nem adják meg elsöre ez olyan pin kód a bank kártyához .
Papagàj
Lacika65
2018.08.23
Miért nem működik a papagáj ? Hiba van a rendszerben vagy valami màs a problèma ?
Re:Papagàj
Sólyom77
2018.08.26
Szia javitás volt az eszközön rá fért most újra müködik megint non stop ,használjátok emberi módon ez az eszköz egy kis segitség az emberek közti kapcsolatra ,,,,Ingyen van,,,reméljük jó darabig nem lesz hibája üzem szempontból.
Csatlakozás
Tomek
2018.08.09
Sziasztok. Szeretnék csatlakozni ehez a pmr baráti körhöz.
Bár én Kazincbarcikai vagyok. Ide lehet hallani az átjátszót ha csatlakozok? Köszönöm. Még kezdő vagyok
Bár én Kazincbarcikai vagyok. Ide lehet hallani az átjátszót ha csatlakozok? Köszönöm. Még kezdő vagyok
Re:Csatlakozás
leo55
2019.08.18
Én is kazinbarcikai vagyok, de nem érem el a Papit. Teljes a csend. (Baofeng UV-9R) Gondolom teljestakarásban vagyok.
Müködés
Sólyom77
2017.12.25
A Miskolci Pmr Papagály újra üzemel 2017.12.24-töl volt kisebb müszaki hiba de meg van csinálva ki van javítva,továbra is nonstop müködik .
Segítség beállításnál
aprodvadasz
2017.06.10
Sziasztok!
Van egy Baofeng UV5R készülékem. A programba ha a rublikákba beírom CT számot, akkor hibával kidob a programból. Ki milyen programot használ és hogyan tudnám beállítani?
Előre is köszi a válaszokat
Van egy Baofeng UV5R készülékem. A programba ha a rublikákba beírom CT számot, akkor hibával kidob a programból. Ki milyen programot használ és hogyan tudnám beállítani?
Előre is köszi a válaszokat
Üzem Infó
Sólyom77
2017.05.30
A papagály 2017.05.29-töl üzemel a hibás rádió ki lett cserélve ,nonstop üzem mint korában jó rádiózást .